Bomen zijn voor ons onmisbaar, ze geven onze leefomgeving beeld, arceren een terrein en filteren fijnstof uit de lucht. Des al niet te min kan een boom vanwege zijn omvang op een bepaald moment niet meer gewenst zijn op een locatie of dient beperkt te worden in zijn grootte.

Veelal is dit preventief, door middel van regelmatig snoeien (begeleidingssnoei), of opkronen van de boom te ondervangen. Goed onderhoud draagt er zorg voor dat er zo min mogelijk dood hout in de boom/kroon ontstaat en de kroon voldoende transparant blijft.

Ondanks het regelmatig snoeien, kan het zijn dat een boom, om welke reden dan ook, verwijderd dient te worden. Dit kan door middel van het kappen of door middel van het verplanten van de boom.

Groenservice Sjoerd Bakker BV is in staat u een deskundig advies te geven over wat te doen met uw bomen en/of beplantingen. Ook kunnen wij voor u een gespecificeerde offerte maken wat de eventuele werkzaamheden gaan kosten.

Wij werken met gecertificeerde, goed opgeleide mensen welke ervaren zijn in het werken in en ‘met’ bomen. Of dit nu gaat om werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden vanaf de grond of op hoogte in de boom met behulp van klimmaterialen of een hoogwerker.